Er zijn geen producten gevonden.


TeleWorld webwinkel

 
Hier vind je de meest populaire mobiele telefoons die wij op dit moment leveren.
 
Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op zodat wij het betreffende product voor je kunnen bestellen.
Kom je jouw bestelling in de winkel ophalen dan krijg je van ons 25% korting op de aanschaf van een accessoire naar keuze.
Voor bedrijven in Amsterdam hebben wij een kosteloze bezorgdienst. Bestel je voor 12.00 uur een toestel dat op voorraad is, dan bezorgen wij deze dezelfde dag nog, zonder bijkomende kosten!
 
Let op alle nieuwe modellen zijn alleen in de winkel verkrijgbaar!
 
Alle getoonde prijzen zijn exclusief eventuele thuiskopieheffing.
 
Bedenktijd en retourneren
 
Het komt wel eens voor dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of er is een andere reden is waarom u de bestelling niet meer wilt. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
 
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retourneren naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tele-world.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 
Indien het product of de verpakking beschadigd is, kunnen we een waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retourzending goed verpakt is. Telefoons waar een account (Apple ID, Gmail) op staat worden niet retour genomen. Het is daarom raadzaam om het toestel volledig te wissen indien van toepassing.