Mobiele telefoon of tablet repareren? Wij doen het!

 

Momenteel is onze reparatie dienst gesloten. De service en software handelingen kunnen wel uitgevoerd worden, onze excuses voor het ongemak. 

 

REPAREREN ZONDER AFSPRAAK

 

Je kunt bij ons bijna dagelijks terecht voor reparaties en/of software updates voor Apple, Samsung, Sony en Huawei toestellen. Daarnaast kunnen wij je ook nog helpen met Nokia's en Oppo. Van een groot aantal standaardreparaties buiten garantie hebben wij de prijzen al voor je op een rijtje gezet in de prijslijst. Via onderstaande buttons kun je het betreffende toestel selecteren (kies eerst het merk van je telefoon of tablet). Mocht je defect niet vermeld staan, bel dan even, of kom langs.

Vaker dan je denkt vallen reparaties binnen de fabrieksgarantie (2 jaar), en vaker dan wij denken is men hiervan niet op de hoogte! Controleer dit altijd of neem een aankoopbon mee. 

Val,- stoot en vochtschade valt nooit onder de garantie. Vochtschade ontstaat makkelijker dan men denkt: bellen in de regen, toestel meenemen in de badkamer en nog vele andere mogelijkheden.

In het geval van vochtschade zet je telefoon altijd direct uit nadat je dit hebt geconstateerd. Laadt je telefoon ook niet op en kom zo snel mogelijk naar ons toe. Wij kunnen je telefoon een droogbehandeling geven wat de kans op herstel vergroot. 

TeleWorld is sinds december 2016 lid van Techniek Nederland (Uneto-VNI) en is als een van de eerste reparatiebedrijven in Nederland gecertificeerd (volgens de EER2010) voor het uitvoeren van reparaties aan mobiele telefoons en tablets.
 

 

3 maanden garantie op uw reparatie bij TeleWorld

Als je je telefoon laat repararen wil je uiteraard dat dit door specialisten gebeurt. Onze monteurs zijn opgeleid volgens de Techniek Nederland (Uneto-VNI) norm. Mocht er onverhoopt toch nog iets niet goed zijn met je telefoon na je reparatie, wij bieden standaard 3 maanden garantie op de verrichte werkzaamheden en/of gebruikte onderdelen. 

Van maandag tot en met zaterdag kan je tussen 10.00 en 18.00 binnenlopen, wij zijn te vinden aan het begin van de Kinkerstraat vlak bij het centrum van Amsterdam, vaak is je reparatie binnen een uur klaar. In de meeste gevallen kan je hier op wachten onder het genot van een kopje koffie. Als je met de auto komt adviseren wij deze te parkeren op de Nassaukade.