Samsung Galaxy S7

€ 599,00 € 550,00

Omschrijving

Aan het design van de Galaxy S7 is in eerste instantie niet veel veranderd ten opzichte van zijn voorganger. Intern heeft Samsung er daarentegen een hoop aan verbeterd. Zo is het toestel dit keer wél uitbreidbaar met een microSD kaart, waardoor je tot 200 GB extra opslagruimte kunt creëren. Het interne geheugen is 32 GB met maar liefst 4 GB RAM en een Samsung Exynos 8 Octacore processor, waardoor de S7 ook nog eens megasnel is. Daarnaast ontvang je een USB connector waarmee je eenvoudig en snel alle data van je oude toestel op de S7 kunt zetten. Het scherm van de Galaxy S7 32GB is 5.1 inch. 

 
12 Megapixel-camera
Samsung heeft de camera van de Galaxy S7 32GB sterk verbeterd. De camera is voorzien van 12 megapixel met een F1.7 lens, waardoor je zelfs in het donker weergaloze foto’s kunt maken. Daarnaast is er een Dual Pixel toegevoegd, die ervoor zorgt dat de camera razendsnel scherp kan stellen. 
 
Waterbestendig
Bij de Galaxy S6 is het niet aan te raden om deze voor 30 minuten onder de kraan te houden. Met de Samsung Galaxy S7 kun je gerust een keertje onder de douche stappen, aangezien het toestel stof- en waterdicht is. Je kunt de smartphone tot 30 minuten onder water houden tegen een maximale druk van 1,5 meter diepte. 
 

Bestellen


PersoonsgegevensAdresgegevens